Още по-топло в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта ще бъде ясно, със слаб югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 3°, в София – около минус 3°.

През деня ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, предимно висока. Вятърът постепенно ще се ориентира от запад-северозапад, в Дунавската равнина и западните райони на Горнотракийската низина ще е умерен. Максималните температури ще бъдат  между 13° и 18°, в София - около 12°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър, който през деня ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 12° и 14°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен  северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 0°.

През почивните дни температурите ще продължат да се повишат и ще са по-високи от нормалните за сезона. Ще бъде ветровито, с променлива облачност, но без съществени валежи. 

В понеделник облачността ще се увеличи. Ще започнат и валежи от дъжд. С умерен северозападен вятър ще нахлува по-студен въздух, температурите ще се понижават и до вечерта по високите полета и в Предбалкана дъждът ще преминава в сняг. 

Във вторник ще се задържи ветровито, облачността ще е значителна, но съществени валежи не се очакват. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад