Отново опасно ветровито в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде слънчево, в сутрешните часове на места с краткотрайни мъгли. Ще духа умерен, на север от планините и в Югоизточна България, временно силен южен вятър.

Максималните температури ще бъдат  между 23° и 28°, в София - около 24°.

В края на деня облачността над северозападните райони ще се увеличи и през нощта на места там ще има слаби валежи от дъжд.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива. Ще духа умерен, по високите части - силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 11°.

В събота облачността ще се разкъсва и намалява. Вятърът ще е от северозапад, умерен, а максималните температури -  между 22° и 27°.

В неделя над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево, а над Източна - ще има мъгла или ниска слоеста облачност и там не са изключени и ръмежи. Температурите ще се задържат без съществена промяна.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад