Петър Илиев: Имам пълното доверие и подкрепа на Слави Трифонов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Спомняте ли си мига, в който стана ясно, че правителство в последното Народно събрание не може да има? За мнозина наблюдатели провалът на партиите да създадат коалиция се разбра след интервюто на кандидата за силов министър на „Има такъв народ" – Петър Илиев. Нервната му реакция беше предизвикана от разкрития за книгата "Компетенцията на Народното събрание", която той издал преди години, а колегите му твърдят, че част от съдържанието е изплагиатствано. Последва проверка от Етичната комисия и от деканата на Юридическия факултет на Софийския университет.

Седмици след скандала се появи ново, съкратено с 80 страници издание, в което се твърди, че преписаните текстове липсват. Междувременно, заместник–председателят на Парламентарната група на „Има такъв народ" Виктория Василева в интервю за сайта „Дневник" обяви: "Петър Илиев не фигурира в погледа напред на ИТН ".

В студиото на “Говори сега”, обаче, Илиев заяви категорично, че има подкрепата и доверието както на Слави Трифонов, така и на самата Виктория Василевва.

Каква е истината на Петър Илиев вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад