Пламен Данаилов: Листите ни са добре подредени и балансирани

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Няма проблеми с подреждането на листите на "Има такъв народ". Входирахме ги още в събота, за разлика от други наши колеги, които чакаха до последния момент и очевидно са имали напрежение. Залагаме и на разпознаваеми лица, и на експерти. Листите ни са добре подредени и балансирани, това заяви в "Още от деня" Пламен Данаилов от "Има такъв народ".

"Има такъв народ" отново залага на принципа в листите да има нови и неопетнени хора.

"Разбира се, нещо много важно, нашият лидер г-н Слави Трифонов ще бъде водач на две листи - в Благоевград и в Стара Загора. Дали ще бъде депутат? Предполагам, че да, но отговора на този въпрос най-добре може да даде той", допълни той.

Подчерта, че Ива Митева и Любомир Каримански не са врагове на "Има такъв народ".

"Те са изключителни професионалисти и мога да им пожелая успех."

По думите му имиджовите щети на "Има такъв народ" са преодолени. "Има такъв народ" са уверени, че ще влязат в следващия парламент и ще са гарант този парламент да е работещ.

Акцентира, че партията има каузи, за които ще се бори. Припомни, че една от тях е референдумът, който няма да позволят да бъде заметен под килима. Освен това ще работят за преодоляване на демографската криза - основен проблем за страната ни.

Нямам съмнения и притеснения в моята работа като зам.-министър, даже се гордея с това, което съм свършил. Всички компенсации, които успяхме да раздадем, доведоха до това българската икономика да стане конкурентоспособна, българският бизнес да стане конкурентоспособен, а ние като хора да плащаме най-ниската цена на електроенергията в цяла Европа, коментира още бившият зам.-министър на енергетиката.

Потвърди, че е хубаво всичко да бъде проверено и което и да е управление трябва да бъде прозрачно, да е ясно какво е свършено, за да може всеки да направи своя информиран избор, когато отиде пред урните.

Целия разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад