Победителите от конкурса "Идеята ми е супер"

Предаване: 100% будни, 07.06.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Идеята ми е супер!" е национален конкурс за бизнес, социални и творчески начинания на ученици. Неговата цел е да подкрепя развитието на лидерски и предприемачески умения на български ученици и техните супер идеи.

Победителите в конкурса:

Първо място: Константина Котрулева; Антония Златкова; Илияна Петрова; Гинка Дюлгерова от ЗПГ „Климент Тимирязев”, гр. Сандански, 9.клас + Цветанка главчева, преподавател по предприемачество. За проекта Ai-кош: Проектът ни представлява една от най-модерните технологии за разделното събиране на отпадъци.
Второ място: Екип: Даниел Йорданов, МГ „Гео Милев“, гр. Плевен, 11. Клас. За проекта StudentsHelper - https://studentshelper.azurewebsites.net  Онлайн индивидуални консултации за ученици с учители, които да им помагат с техните уроци.
Трето място: Екип: Христо Неделков - 12. Клас, гр. Сандански . За проекта - СТЕМ кошер конструктор – Разработване на 20 „СТЕМ кошер конструктора“, които да бъдат раздадени по училища.Идеята ни е изграждане на пчелен кошер конструктор.  

В "100% будни" гостуваха Габриела Пресолска, председател на фондация „Добрите дела Волонтайм“, както и победителите от второто издание на „Идеята ми е супер“.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад