Политическо напрежение. Говорят депутатите от ГЕРБ и БСП

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вчера по време на изслушването на главния прокурор Иван Гешев и приемането на доклада му, свързан с работата на прокуратурата през поседните месеци и искането за оставка на председателя на парламента Цвета Караянчева добрият тон в пленарна зала беше нарушаван. Какво чухме и какво не чухме през миналия ден?

БСП няма кой знае какъв интерес от оставката н Цвета Караянчева, защото тя сваля рейтинга и резлтата на това правителство повече от всеки друг член, заяви депутатът Явор Божанков от БСП. По негово мнение нейното поведение не отговаря на поведението на един председател на български парламент. "Нас ни е грижа за институцията, защото тя е със сринат авторитет", обясни депутатът.

Александър Ненов от ГЕРБ смята, че случилото се вчера не е от загриженост за рейтинга на парламента. Исканата оставка той поредели като начин да се омерзи и опетни достойнството на Караянчева. Той обясни, че тя е един изключително емоционлен човек и е запазила своето поведение такова, каквото е било виаги и това е достойно.

Вежте целия разговор във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад