ПП и ДБ искат МВР да ускори своята работа, за да се ограничи купеният вот

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Лидерите на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" подписаха споразумение за общо участие на изборите на 9 юни 2024 г.

Успех за нас е, че запазваме устойчива тази коалиция, с която бяхме в управление. За нас стратегическата цел е да защитим важните приоритети, искайки доверие отново от избирателите за шести път. Тези приоритети са благосъстоянието на хората, повишаване на техните доходи, върховенство на закона и конкурентна среда, която да модернизира страната, каза народният представител от “Продължаваме Промяната - Демократична България” Антоанета Цонев.

И допълни, че за 2023 г. чуждестранните инвестиции са нараснали с 30 процента.

Преговорите за листите за народни представители продължават. Това не е лесен процес, но когато ги обявим, ще се видят водачите, съотношенията. В нашите партии използването на преференции е широко разпространено сред избирателите и ние го насърчаваме, защото така се постига най-добрата селекция, заяви Цонева.

ПП и ДБ искат МВР да ускори, динамизира своята работа, както и да отчете пред обществото какъв план за действие смята да предприеме, за да се ограничи купеният вот. А от Министерството на електронното управление - да се предприемат всички необходими действия по сертификацията на машините.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад