Преди мача Грузия - България

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

Българският национален отбор по футбол отново е под прожекторите на вниманието. В „Арена спорт“ ще обърнем внимание на представянето на тима, който отново разочарова феновете. Лъвовете записаха равенство срещу непретенциозния състав от Гибралтар. В неделя (12 юни) обаче предстои нов сблъсък с Грузия. След последното поражение от този съперник преди седмица, селекционерът Ясен Петров подаде оставка. На живо от лагера на националния ни тим ще научим дали футболистите ни ще имат сили да обърнат хода на мачовете в тазгодишното издание на УЕФА Лига на нациите.

В предаването очаквайте още подробности за скандалите в Българската федерация по вдигане на тежести. Ще има ли страната ни национален отбор, въпреки че спечели отборната титла на Европейското първенство? Повече за проблемите в централата разказва на живо селекционерът Иван Иванов.

Няколко дни преди старта на Европейското първенство по художествената гимнастика ще погледнем към Израел. От 15 до 19 юни в Тел Авив Боряна Калейн и останалите ни националки ще премерят сили с най-добрите на Стария континент.

Новият баскетболен шампион Балкан Ботевград, както и за предстоящите мачове на националния отбор ще коментира Иван Гавалюгов.

Гледайте "Арена спорт" в неделя от 12:30 ч. по БНТ 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад