Преди втория мандат - сценарии и хипотези

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политологът Първан Симеонов коментира политическата ситуация в страната.

 

"Имаше силен протест, но и силен ГЕРБ. Ситуацията е патова, надделяха силите на промяната и това е най-нормалното очакване на хората. Изходът е партията на промяната да направят кабинет и да започват да управляват",  заяви Симеонов.

Ако "Има такъв народ" върне мандата най-логично е да отиде при БСП, защото тя е третата най-голяма сила, според Симеонов.

Той заяви още, че един вариант на трите партии с ненатрапчивата подкрепа на БСП е легитимен вариант. "Ако не стане, отиваме на избори и нищо страшно няма в това. Различните са настроенията в партиите, случи се това което Борисов очакваше. Той да бие на изборите и да остави другите срещу него да се излагат. Борисов се държи сякаш не е на себе си, всички се излагат вкупом. Едни нови избори ще направят всички сметки позволени", коментира в студиото Първан Симеонов.

 

"Хората на Слави Трифонов мълчат, за да не правят грешки, те знаят кога да говорят. Ако Има такъв народ не съставят правителство излиза, че заради един техен каприз ще отидат пак на избори, ако съставят правителство стават част от системата", коментира още политологът Първан Симеонов. 

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад