Проблемите на София - говорят общинските съветници

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бюджетът на София е 1 700 000 000 лв. за тази година. Общинските съветници Георги Георгиев от ГЕРБ и Иван Таков от БСП в "Още от деня" коментираха финансови и политически въпроси, свързани с управлението на София и живота на жителите на столицата. 

На въпрос ще връща ли пари Топлофикация София на потребителите, след като Върховният административен съд реши, че те са незаконно увеличени, Георги Георгиев беше категоричен, че връщане на пари за вече ползвана услуга вече няма как да бъде осъществено. 

Иван Таков отбеляза, че проблемите в Топлофикация са много и доверието в това дружество е на много ниско ниво. И припомни, че Топлофикация София има 1 млрд. лв. задължения към момента. Не плашим хората, няма да останат без парно, но трябва най-накрая да се намерят добрите варианти, за да се обърне тази тенденция и това дружесво да започне да работи по-ефективно, подчерта общинският съветник от БСП. "Цената на парното и на топлоенергията е едната страна на монетата, но от другата са всички проблеми през годините и всички неща, които са се случвали в това дружество", отбеляза Таков. 

Вижте оща какви проблеми в София откроиха общинските съветници във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад