Ресторантьор от Кюстендил не е съкратил никой от персонала си въпреки COVID кризата

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ресторантьор от Кюстендил не е съкратил нито един човек от персонала си въпреки редицата ограничения в работата заради пандемията от коронавирус. Станислава Георгиев е получил подпомагане по мярка 60 на 40 по време на извънредното положение в началото на годината. Сега обаче не е сигурен дали ще бъде допуснат до кандидатстване по други програми.

Станислав Георгиев се занимава с ресторантьорство от 9 години. Има заведение за хранене в Кюстендил, в което работят около 50 души. През месец март, когато в държавата беше обявено извънредно положение, ресторантите затвориха, но Станислав успява да запази целия си персонал.

Вижте видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад