Рок-спектакълът "Бай Рок" вече е на театралната сцена

Предаване: 100% будни, 03.06.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Дългоочакваното продължение на музикално-театралното шоу „Бог Рок” вече е факт. Неговият фронтмен Филип Аврамов гостува в предаването, заедно с продуецента Фахрадин Фахрадинов, за да разкажат повече за най-новата постановка "Бай Рок".

"В последната година се възродиха доста идеи, които явно са били оставени с години, за да дойде това време, за да може да се случи най-накрая нещо в театралния и филмовия живот. Решихме да направим този спектакъл с подкрепата на Министерството на културата. Отлагаше се във времето по обясними причини, но най-накрая видя бял свят. Това са едни страхотни музиканти, с тези хора решихме да не се състезаваме, но да открием един творчески конкурс и да напишем няколко авторски парчета за да стартираме "Бай Рок". Защото всичко познато от "Бог Рок" вече го няма, "Бай Рок" няма нищо общо с него, всичко е авторско", сподели Филип Аврамов.

Филип Аврамов разкри малко подробности и за своя герой. "Моят образ в тази пиеса е един чистач в театъра, който се озовава на едно неподходящо място, леко влиза от немай къде в спектакъла и започва да пее."

Фахрадин Фахрадинов - продуцент на постановката сподели: "Аз го натискам от доста време да го направим това нещо, ние работим с него и в "Бог Рок". Понеже той е успешен проект, където се пеят познати парчета от 70-ете, 80-ете години, това беше едно естествено следствие да направим нещо, но наше."

 

Целият  разговор може да видите във видеото.


 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад