Росица Кирова: Разбрах от медиите, че съм отстранена от партията на Слави

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партията. Това заяви в сутрешния блок на БНТ Росица Кирова, която беше отстранена от партията на Слави Трифонов като координатор за Видин. Това се случи, след като Кирова се вози в джипа на Бойко Борисов, а след това пи кафе с премиера, който инспектира ремонта на пътя Видин - Ботевград.

Не мисля, че съм нарушавала устава на партията, категорична е Кирова.

Бях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов, като представител на гражданското обединение, което има пряко отношение към ремонта на пътния участък, обясни тя.

За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно, допълни Кирова.

Ходила съм и съм организирала протести през последните 10 години, но повече от месец не ходя на протести. Смятам, че протестът се изчерпа и не предлага алтернатива. Смятам, че партията на Трифонов е такава и тя трябва да спечели, трябва да подготви своя електорат, категорична е отстранената координаторка.

Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона.

Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново, аз съм достоен човек, каза в заключение Росица Кирова.

Вижте целия разговор във видеото!

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад