"С БНТ2 на училище" в помощ на учениците от 7. и 12. клас

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За втора поредна година Българската национална телевизия излъчва видеоуроци за учениците. Тази седмица стартираха първите уроци за учениците от 7. клас. Те се излъчват всеки понеделник и вторник. Всяка сряда и четвъртък БНТ 2 представя уроци и за по-големите ученици в предаването "Матурата на фокус".

Зам.-директорът на дирекция "Програмно съдържание" Николай Табаков обясни, че задачата, която БНТ си е поставила е да реализира 170 урока. 

"Със сигурост сме в голяма помощ на учениците, които завършват образованието си тази година и нямат възможност да посещават уроци", смята изп. продуцент в БНТ Николай Марков.

Уроците можете да гледате на сайта на БНТ, както и на сайта на МОН. Уроците можете да гледате в ефира на БНТ 2 от 8 часа от понеделник до четвъртък.

Образователните програми „На фокус 7. клас“ и „Матурата на фокус“ са част от кампанията „С БНТ на училище“, която стартира по инициатива и с подкрепата на Министерството на образованието и науката, в условията на въведеното извънредно положение в страната на 13 март 2020 година.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад