С превалявания от дъжд, в планините от сняг в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Преди обяд ще бъде предимно слънчево, сутринта на места в низините и котловините - мъгливо. След обяд от запад облачността ще се увеличи и до вечерта ще превали дъжд, на повече места в западната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и в Дунавската равнина, Лудогорието,  Горнотракийската низина и по Черноморието ще е временно силен.

Минималните температури ще се между 2° и 7°, в София - около 3°, а максималните - между 11° и 16°, в София - около 12°.

Преди обяд в планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава и до края на деня на много места ще има валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Ще духа силен, по високите и открити части - бурен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 2°.

В петък денят ще започне със слънчево време,  но през деня облачността от запад отново ще се увеличава. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Температурите ще се задържат без съществена промяна.

В събота ще има повече облаци, но ще завали  през нощта срещу неделя, първо дъжд. С валежи ще бъде и в неделя, като над около 1800 метра валежите ще са от сняг.

С валежи ще бъде и през следващите дни, като с предстоящото застудяване във все повече райони дъждът ще премине в сняг.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад