Със слънчево време започва новата седмица

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес отново ще бъде слънчево и горещо. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 34° и 39°, в София - около 34°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 28° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 28°, на 2000 метра - около 21°.

Във вторник ще е все още горещо с максимални температури между 33° и 38°. Сутринта в цялата страна ще бъде слънчево. По-късно след обяд и през нощта срещу сряда над Западна България, а в сряда и четвъртък над Северна България и планинските райони ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици, ще има условия и за градушки. Ще започне понижение на температурите, което ще продължи и през следващите дни.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад