Седмица на Невена Коканова по БНТ 2

Предаване: 100% будни, 11.12.2023

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази седмица на 12 декември е родена голямата българска актриса Невена Коканова и БНТ ви кани на вълнуващо пътуване из света на една от най-великите ни кинозвезди!

Невена е не просто актриса, а икона, легенда и вдъхновение за много поколения. Подготвили сме за вас изключителна седмица, посветена на таланта и изяществото ѝ.

Големият пробив на актрисата е в екранизацията на "Тютюн" от 1962 година, режисиран от Николай Корабов. Първоначално за тази роля е избрана друга актриса, но с неповторимия си талант и ослепителна красота, Невена Коканова превъплъщава образа на Ирина. Гледайте първа и втора част на 11 и 12 декември по БНТ2 от 16:30 часа.

В сряда и четвъртък - 13 и 14 декември, ви каним да се насладите на Невена в ролята на Сарандовица във "Вечери в Антимовския хан" - история, която ще ви разтопи.

Петък - 15 декември, носи магията на "Отклонение". Следва разтърсващата история за любовта и раздялата, с участието на Невена и Иван Андонов.

И не забравяйте да се насладите на документалния портрет "Невена Коканова. Тя е любов!" в събота - 16 декември, от 16:30 часа.

Седмицата на Невена Коканова по БНТ 2 приключва в неделя - 17 декември, с великолепния филм "Момчето си отива" - едно незабравимо пътешествие в романтичните илюзии на младостта.

Не пропускайте седмицата на Невена Коканова по БНТ 2!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад