Семейната къща

Да продават или да се преструват, че "всичко е наред" - в един стар дом в Италия...

Семейната къща
За продукцията

Комедия

Режисьор: Аугусто Форнари
В ролите: Лино Гуанчале, Стефано Фреси, Матилде Джоиоли, Либеро ди Риенцо и др.

"Семейната къща" е режисьорски дебют за актьора Аугусто Форнари, чийто театрален опит отдава по-голямо значение на персонажите, отколкото на сюжета, в емоционална италианска комедия - с грешни планове и неочаквано развитие за едно голямо семейство.

След като старият им баща вече пет години е в непробудна кома, тримата му синове и тяхната сестра решават да продадат семейния дом, за помогнат на един от тях, който има финансови трудности. Действието се връща към 80-те години, когато всички са били щастливо семейство в този уютен дом.


Но и тогава, и сега, все са били различни. Алекс е безотговорен собственик на тенис клуб. Оресте е музикант, изоставил оркестъра си. Джацинто е резервиран банкер, а Фани има бутик и постоянно плаче, щом чуе името на Матео, който я изоставил.

С бързи усилия наследниците продават бащината къща на техен съсед и приятел от детството, а мебелировката залагат при антикварен дилър.

Но точно тогава настъпва чудото - баща им се събужда и те трябва да възстановят или да се преструват, че всичко в дома е така, както е било....

*zr

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад