Скариди саганаки с шеф Юри Велев

Предаване: 100% будни, 25.03.2024

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Готвачи и разтворими бульони? Как готвим крокодилска опашка? И каква е ролята на една лъжица в тенджерата с боба? В студиото на “100% будни” с отговорите на тези въпроси и демонстрация как да приготвим скариди саганаки гостува Юри Велев - главен готвач на "Метро академия".

Вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад