Слънчево и още по-топло в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта ще преобладава ясно време, със слаб южен вятър. Минималните температури ще са предимно между 1° и 7°, с градус-два по-ниски в котловините от Западна България.

В сряда ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 15° и 20°, по  Черноморието - от 11° по северното крайбрежие до 16° на юг. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около минус 1°.

През следващите три дни температурите ще останат високи за началото на март.

В четвъртък ще преобладава слънчево време. Привечер и през нощта срещу петък над Северна България облачността ще се увеличи и на отделни места ще превали дъжд. Вятърът ще бъде от запад-югозапад,  предимно умерен, в Дунавската равнина и Източна България - временно силен. В петък и събота ще остане топло за сезона и ветровито.

Облачността ще е променлива, по-често значителна, повишава се вероятността за валежи - в петък на места в Западна България, в събота - на повече места в страната, като не са изключени и гръмотевици.
 
В неделя ще бъде предимно облачно, с валежи от дъжд, на места в югоизточните райони значителни. Със силен вятърът от  северозапад ще нахлува по-студен въздух и максималните температури съществено ще се понижат.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад