Слънчево и по-топло в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 13° и 18°, в София - 12°, а максималните - между 27° и 32°.

Ще бъде слънчево и почти тихо, по Черноморието - с бриз. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб, по високите части до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 15°.

В събота ще бъде слънчево с максимални температури между 28° и 33°. След обяд и през нощта срещу неделя на места Западна България ще превали и прегърми. 

В неделя в Източна България ще остане слънчево, около и след обяд - горещо, с максимални температури около и над 30°. В Западна и Централна България отново ще има валежи, придружени от гръмотевици, възможни са и градушки.

В понеделник в северозападната част от страната ще преобладава слънчево време, а в Южна и Източна България има по-голяма вероятност за краткотрайни следобедни валежи. Температурите ще се задържат без съществена промяна. 

Във вторник отново в източната половина от страната ще бъде предимно слънчево, а в западната остава с повишена вероятност за валежи.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад