Слънчево и по-топло във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта от север облачността над страната временно ще се увеличи, но ще остане почти без валежи. Ще духа слаб западен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в София - около минус 2°.

Утре ще духа слаб, в Дунавската равнина, западните райони на Горнотракийската низина и по долината на Струма -  умерен вятър от запад-северозапад. Ще бъде предимно слънчево на места с временни увеличения на облачността, главно над Северна България. Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София - около 7°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще има променлива облачност. Само на отделни места е възможно да превали слаб сняг. Ще духа силен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, предимно слаб, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина - умерен. Облачността ще е променлива, след обяд над много райони намаляваща до предимно слънчево. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, а максималните - между 7° и 12°.

През следващите дни затоплянето ще продължи. След временно стихване, вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб, в петък до умерен. Времето ще бъде слънчево, в четвъртък сутринта ще е почти тихо и на отделни места в низините и котловините видимостта ще е намалена. В петък ще има временни увеличения на облачността, средна и висока. В събота облачността ще е по-често значителна, на отделни места, главно в Западна България ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се понижат с 2-3 градуса.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад