Слънчево време във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще са между 10° и 16°, в София - около 13°, а максималните -  между 22° и 28°, в София -  около 24°.

Ще бъде  предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб южен,  по Черноморието - юг-югоизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода е от 17° до 21°.

В планините ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра - около 11°.

В сряда отново  ще духа умерен, в източните райони и северно от планините, временно силен юг-югозападен вятър и температурите ще се повишат. Облачността ще е разкъсана, значителна над крайните западни райони и наветрените склонове на планините, където на отделни места до вечерта ще превали слаб дъжд.

В четвъртък от  северозапад  ще проникне относително хладен въздух и температурите слабо ще се понижат. Ще преобладава облачно време и на места ще превали дъжд.

В петък в Източна България и северно от планините отново ще се усили южният вятър и температурите ще се повишат. По-късно през деня в Дунавската равнина вятърът ще се ориентира от северозапад, облачността ще се увеличи и на места ще превали дъжд.  

В събота ще има променлива облачност, по-значителна над планинските райони, но само на отделни места там ще превали дъжд. Температурите ще се понижат с 2-3 градуса.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад