След отчета на кабинета и преди преговорите за властта - говорят журналистите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

При такъв "розов" отчет на правителството се питам защо неодобрението към правителството в момента е 52%, а рейтингът на министър-председателя е 23%. Най-много ме очуди фактът, че Мария Габриел се съгласи с всичко това. Тогава как тя ще иска смяна на министри, като водач на ГЕРБ на преговорите за новото правилство и новата програма?! Бойко Борисов заяви, че половината министри трябва да си ходят. Това каза в студиото на "Още от деня" журналистката Валерия Велева.

"Аз смятам, че тези преговори отсега са минирани тежко и не виждам как могат да постигнат някакъв реален успех. Ако преговорите излъчат правителство, още отсега можем да кажем, че ще е "още от също. Моето усещане е, че тези 9 месеца ние влизахме от скандал в скандал, а сега ще бъде скандал след скандал по две", отбеляза журналистът Александър Симов.

Техният колега Петьо Цеков каза, че неговият опит сочи, че "когато има такива размяната на реплики и се влиза от скандал в скандал, не означава падане на властта, не означава криза в управляващата партия, в управляващата коалиция".

"Означава, че властта е по-силна от всяка една размяна на тежки думи, властта е по-силна от лошите думи", допълни той.

Какво още казаха журналистите в коментара си вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад