Станислав Владимиров: Случващото се в БСП вещае тежка катастрофа на изборите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Увеличава се такса смет за селата в Пернишко. Започна и събиравне на подписка срещу това. В студиото на сутешния блок на БНТ кметът на Перник Станислав Владимиров Владимиров обясни, че дълги години разликата в селата и градовете е била драстична.

"Тук просто се изравнява такса смет и тя ще бъде далеч по-справедлива", каза Владимиров.

Предстои изграждане на втора клетка на депото за отпадъци на Перник, тъй като капацитета на предишната се е изчерпал. Кметът предупреди, че има риск градът да премине от водна криза в криза с боклука.

Според него има критики към неговото управление от определени кръгове от БСП. Той заяви, че е поучил подкрепа от ръководството в Перник.

"Много често има трудни решения, болезнени решения. Аз не се притеснявам да ги взимам", категоричен беше той.

Атаките срещу него са от Корнелия Нинова, а не от БСП, смята той. Кметът  определи лидерът на Левицата като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение. По негово мнение Нинова е идейно неподготвена.

"Единственото, което се случва в моята партия е разчистване на лични сметки, което е изключително жалко особено в периода преди изборите. Всички ние сме в атзи партия, всички ние имаме някакви цели, някакви идеи, за да сме в БСП. Но това, което се случва в моята партия, вещае много тежка катастрофа на изборите", каза Владимиров.

За втора поредна година фестивалът Сурва в Перник ще бъде отложен. Миналата година - заради водната криза, а тази - заради пандемията. Кметът на града определи решението като очаквано, тъй като няма как толкова много хора да се съберат на едо място по време на пандемия. Все пак традиционната Сурва ще се състои на 13 и 14 януари, без посещение на къщите, както и при спазване на дистанция.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад