Стоян Михалев, “Демократична България”: Реформа означава демонтиране на "борисовата държава"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Има много голям процент вероятност предложението на Обединението “Демократична България” да бъда водач на листата във Варна да се реализира. Това съобщи в студиото на “Още от деня” музикантът Стоян Михалев - член на Националното ръководство на ДСБ “Демократична България”.

“Аз не се притеснявам от сблъсъци. Аз съм един от учредителите на “Демократи за силна България” и откакто създадохме партията участвам непрекъснато в някакви сблъсъци, но те са важни за гражданското общество”, подчерта той.

Михалев припомни, че прогнозите на социологическите агенции преди изборите през последните години винаги са били с 30-40% по-ниски от реалния изборен резултат на партия.

“Имаме програма, изработена от огромен брой експерти в много области - хора, които са с биография в своята област, които са лидери на общественото мнение в своята среда, които са независими и искат промяната да се случи”, увери той.

Според него смисълът на думата “реформа” в българския контекст в наши дни е много ясен - “демонтирането на "борисовата държава”.

Какво още коментира  Стоян Михалев вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад