Свръхченге

Дейв Бързака ще спасява света , но кой ще спаси света от самия него...

Държава: Италия, Испания, САЩ
Година: 1980
Времетраене: 101 минути
Свръхченге
За продукцията

Полицейска комедия

Режисьор: Серджо Корбучи
В ролите: Терънс Хил, Ърнест Борнайн, Джоан Дру и др.

В полицейска комедия за закон и хаос, Терънс Хил и Ърнест Борнайн са тандем в недоразумения, подобни на култовите приключения с Луи дьо Фюнес и Мишел Галабрю от френската поредица за "Полицая...".

"Свръхченге" излиза 15 години след "Полицаят от Сен Тропе" и една година след петия филм от поредицата- "Полицаят и извънземните"(1979).

СЮЖЕТ

Полицай Дейв Спийд (Бързакa) е изпратен на служба в някогашен индиански резерват, близо до американска военно-изпитателна база.

Инцидентно, Дейв решава да проведе оглед на място и... става ядрена експлозия. В резултат, той е облъчен, но радиацията му дава свръхсили, с които е способен да мести предмети, да решава сложни загадки и да скача безопасно от небостъргачи.

Никой не може да си обясни неговите способности и най-вече невъзможността да бъде екзекутиран с разни възможни средства по обвинение в убийство на партньора си. Недоразуменията са повече от сполуките на Дейв, оцеляването му е въпрос на чудо, докато той е покрит с червен прах и не вижда нищо в червено....

"Полицаят и извънземните"

"Полицаят от Сен Тропе"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад