Теменужка Петкова: Самият подход на "Продължаваме промяната - Демократична България" беше неправилен

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Разговорите с "Продължаваме промяната - Демократична България" имаха положителен ефект. И той е, че има диалог, каза депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

В предишния парламент имаше моменти, в които ние дори не разговаряхме помежду си. Успяхме да се обединим около една законодателна програма, започнахме да работим по управленска програма. Достигнахме до някои общи политики в определени сфери, които са много важни, но по отношение на други политики не успяхме да постигнем никакво съгласие. Различията там продължават да стоят много очевидно, коментира тя.

Колегите от "Продължаваме промяната - Демократична България" не счетоха за необходимо да ни информират за състава на кабинета, който ще предложат. Ние разбрахме за този състав от медиите. Самият им подход беше неправилен. Няма как едно правителство да не отчете резултатите от вота на българските граждани. Най-високо доверие българските граждани дадоха на ГЕРБ и на нашите партньори от СДС. Колегите от "Продължаваме промяната - Демократична България" не счетоха за необходимо да отчетат този ключов фактор, каза още Петкова.

Утре ГЕРБ-СДС започват поредица от разговори с останалите парламентарно представени политически сили. В рамките на тези разговори ще се обсъдят различните секторни политики.

Много важно за нас е да чуем какво мислят за бюджета. За нас е важно да чуем какво мислят колегите по ключовите въпроси за държавата“, обясни бившият министър на енергетиката.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад