Тома Биков: Кабинетът на Габровски е с мандат на ГЕРБ-СДС и ГЕРБ-СДС ще стои зад него

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Ако този кабинет на Габровски бъде осъществен, той ще бъде осъществен с мандат на ГЕРБ-СДС и ГЕРБ-СДС ще стои зад него, като го подкрепя и като има и свои предложения и се опита да приложи своята антикризисна програма и своята програма за управление, която ние представихме още в предизборната кампания", заяви в "Още от деня" Тома Биков от ГЕРБ.

Поясни, че неслучайно с проф. Габроевски са били председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС и зам.-председателят на ГЕРБ - това означава, че стоят зад това правителство с гордо вдигната глава.

"За нас това е единствената реална възможност за излизане от политическата криза", категоричен беше Биков.

Всички разговори, които са провели с политическите сили, са били, че са готови да предложат програмно правителство, което надхвърля партийните централи. И министрите, които проф. Габроевски е предложил, са такива министри.

Някои от хората, предложени за министри, са билитакива и в други правителства и това, според Биков, е качество, защото една от целите на това правителство е да е антикризисно правителство.

"Целта е не сега 6 масеца едни хора да се учат какво е да си министър, какво е да си администрация, както се случи с предишното редовно правителство. Целта е, когато бъдат избрани, още на следващия ден тези хора да си влязат във функциите си", подчерта Тома Биков.

Какво още каза той вижте във видеото.

 

Последни броеве

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад