Тома Биков: Явяваме се на избори, за да решаваме проблеми

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За първи път на парламентарни избори ГЕРБ се явява в коалиция със СДС. "Считаме, представянето ни европейските избори заедно със СДС беше успешно, работихме добре и без някакви излишни напрежения, имаме съвместимост, така че е по-логично да бъдем коалиция с тях", така аргументира тази коалиция Тома Биков в "Още от деня".

Той коментира и израза на премиера за "проветряване" на партията, като подчерта, че го разбира, че една партия трябва да се променя и да бъде на висотата на предизвикателствата, пред които се изправя.

"Това не означава, че някой във времето е сбъркал, просто има момент, в който има нужда от ново поколение политици, които да се справят с новото поколение проблеми", подчерта Биков. Изпълнителната комисия на ГЕРБ е тази, която участва в реденето на листите за изборите, всеки член на партията има право да номинира 3 души за кандидати за депутати, но последната дума все пак има Изпълнителната комисия.

"Една партия не се изчерпва със своите депутати, със своите депутатски листи. ГЕРБ е голяма партия, в която един човек може да покаже най-добрите си качества", заяви Тома Биков.

ГЕРБ предлагат да се справят с огромните проблеми и предизвикателства, които стоят пред България, същите стоят и в европейски и световен машаб. "Ние затова се явяваме на избори, за да решаваме проблеми", категоричен беше Биков.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад