Топло за сезона в петък, захлаждане в събота

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°, в София - около 12°, а максималните -  между 22° и 27°, в София - около 23°.

Облачността ще се увеличава и след обяд в Западна България, през нощта и в останалата част от страната ще има валежи от дъжд, на места придружени от гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър, в западната половина от северозапад, в източната - от югозапад, по Черноморието -  от юг-югоизток. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода е 21°-22°. 

В планините облачността ще е значителна и главно в Стара планина ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 13°.

В събота преди обяд все още над Източна България ще бъде облачно, с валежи. Над Западна и по-голямата част от Централна ще е вече без валежи, облачността ще започне да се разкъсва и да намалява. Вятърът от северозапад временно ще се усили, в източната половина от страната ще се ориентира от север-североизток. До вечерта валежите навсякъде ще спрат, вятърът ще отслабне. Температурите ще се понижават и дневните ще бъдат от 15°-16° в Североизточна България до 24°-25° в Горнотракийската низина. 

В неделя вероятността за валежи е малка, а максималните температури ще са от 18° до 24°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад