Учени от БАН изготвят интерактивната кулинарна карта на България

Предаване: Отблизо, 27.09.2020

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какво представляват чеснало, карталачета и гаргалета? Вижте в "Отблизо" интерактивната кулинарна карта на българската езикова територия, разказана от последните пазителки на автентични ястия у нас и събрана от учени от Института за български език на БАН. В студиото на предаването гостува езиковедът доц. д-р Ани Кочева.

Целия разговор вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад