В четвъртък валежите ще спират, но ще остане хладно за сезона

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат от 10° до 15°, в София  - 9°, а  максималните -  между 16° и 22°, в София  - 15°.

Валежите постепенно ще отслабват и на места ще спират. В отделни райони,  главно в североизточната част от страната,  облачността ще се разкъсва. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, в крайните източни райони - от североизток. 

По Черноморието облачността ще е значителна и на много места, главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са от 17° до 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

В планините ще е облачно, на места мъгливо. На много места ще има валежи, но  с тенденция да отслабват и спират.  Ще духа умерен и силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

През следващите дни до края на тази и в началото на новата седмица повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от североизток. Максималните температури ще се повишат и в повечето райони ще бъдат  между 20° и 25°.


 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад