Ваня Григорова: Нинова настояваше Грети Стефанова от ПП-ДБ да стане председател на СОС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Управляващите трябва да намерят консенсус между отделните групи общински съветници и да започне да работи Столичният общински съвет. Това заяви в студиото на "Още от деня" Ваня Григорова, общински съветник от "БСП за България".

Работата на градската организация на БСП е да реши какво да прави на местно ниво, категорична беше тя и добави:

"На мен ми се струва, че "Позитано" са тези, които атакуват собствената си организация. Това е вътрешновидово самоизяждане, за което инициатор не е "Леге", а е "Позитано". Защо го правят нямам отговор към момента, но трябва да кажем, че БСП управлява с "Продължаваме промяната" и "Демократична България", нали така?! Госпожа Нинова беше тази, която настояваше за председател на СОС да се избере най-възрастният общински съветник, а това е госпожа Грети Стефанова, която е именно от ПП-ДБ. В този смисъл, когато председателят на партията казва: "Гласувайте за Грети Стефанова", а в следващия момент ошамарва собствените си общински съветници за това, че са гласували за кандидат на същата тази група, аз лично не мога да си обясня това поведение с нещо друго, освен че има опит от страна на "Позитано" да зачеркне градската си организация."

Според Григорова има нужда от обединение на левите сили, тъй като лявото е разроено и изключително слабо, а то е слабо и поради действията на "Позитано" през последните дни.

"Те не се борят толкова с управляващите от сглобката, колкото със собствените си хора, които се намират в СОС, а това, меко казано, е непродуктивно", отбеляза Григорова. 

Какво още каза общинският съветник от "БСП за България" вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад