Върви, народе...

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност традиционният за Българската национална телевизия тематичен блок започва в 9:00 ч. по БНТ 1 и ще продължи до обедната емисия „По света и у нас“.

Водещи на специалното студио „Върви, народе...“ на 24 май ще бъдат Поли Златарева и Димитър Стоянович, а настроенията и тържествената церемония пред Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ ще проследи Аделина Радева.

Още любими лица на БНТ ще предават празничните шествия от цялата страна – в Благоевград ще бъде Драгомир Драганов, във Варна – водещата на „Отблизо“ Боряна Граматикова, а водещата на „Библотеката“ Анна Ангелова ще покаже атмосферата в Пловдив.

Как празнува България? Кой ни вдъхновява и с какво се гордеем? Сред гостите на предаването „Върви, народе...“ ще бъдат ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. д-р Георги Вълчев, преподаватели с отношение към литературата, писатели, учители, ученици и студенти със специални отличия.

Гледайте празничното студио, посветено на любовта към думите – „Върви, народе...“ – на 24 май от 9:00 ч. до 12:00 ч. по БНТ 1

Част 1
Цялото предаване
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад