Велева: Интервюто на Карадайъ показа, че ДПС е в сериозна криза

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Интервюто на Мустафа Карадайъ е знаково. То поставя много сериозни въпроси и показа, че ДПС е в много сериозна криза. Това каза журналистката Валерия Велева.

"За първи път политически лидер раздели партията си на две. Той каза, че в тази партия има две групи. Едната е на прагматични, нетърпеливи да реализират амбициите си, които са комерсиални. Другите са идеалистите в ДПС, които носят раната от "възродителния процес". Това означава, че партията е разцепена, поставено е под съмнение единството на ДПС. А това е сериозен проблем за националната сигурност на страната. Тогава когато ДПС е разделена на етнически принцип, това означава дестабилизация".

Журналистът Ихан Андай добави, че Мустафа Карадайъ никога не е бил харесван на 100% от т.нар. баш депесари. И при Доган е постъпвала информация за негови залитания и зависимости.

Като пример за залитания Андай посочи среднощните сбирки, които са тормозели актива на ДПС.  Имало е и съмнения за хора, които са ходили при кметове, за да лобират за определени фирми при изпълнение на обществена поръчка.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад