Видео уроци за деца от 0 до 6

Предаване: 100% будни, 20.05.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Едуталентс е най-новият проект на Образователна група „Светлина“, които повече от 20 години въвеждат иновации в образователната система. Разполагат с верига ясли и детски градини, с основно училище и добре познатата вече гимназия „СофтУни Светлина“ за дигитални умения. Именно с тази основа те разполагат и с екип специалисти, които да
подготвят и запишат видео уроците. Специфично е и това, че образованието в „Светлина“ и във видео уроците е по най-съвременният холистичен модел на обучение. Това означава, че на децата се гледа в тяхното цялостно и хармонично развитие - когнитивно, физическо, емоционално, социално, речево и двигателно.
Сайтът вече има своите потребители – родители и техните деца. Обратната връзка, която те споделят за изминалите само 6 месеца е, че децата им гледат с интерес видео уроците, правят упражненията и игрите заедно с учителите, подобряват настроението, знанията и уменията на децата. Игровият момент им харесва и децата искат да гледат „следващия епизод“.

В "100% будни" проекта представиха Мария Савова, изпълнителен директор на сайта за безплатни видео уроци за деца от 0 до 6 години, и Веселина Радкова.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад