Виктория Василева: Ивелин Михайлов имаше планове "Величие" да подкрепи ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Може би разпадането на "Величие" е била заложената цел от самото начало", заяви в "Говори сега" действащият депутат от бившата партия "Величие" Виктория Василева.

"Мисля, че имаше планове "Величие" да подкрепи ГЕРБ", заяви Василева.

Тя беше категорична, че ако е имало подобни планове "Величие", то това са "били планове на някой друг, но не и нейни". Каза, че зад тези планове стои Ивелин Михайлов.

"Но мисля, че това, което се случи е христоматиен пример за това какво се случва в политиките, когато загубиш представа за реалностите и да оставиш егото на един човек да унищожи една идея", добави Василева.

Василева подчерта, че по време на предизборната кампания от партията са отправяли ясни политически послания, а не "разговори на такова махленско ниво".

"С влизането в парламента обаче този сериозен политически разговор изчезна. Веднага започнаха едни много странни обвинения и буквално клевети".

"Още на втория ден започнаха едни натрапчиви внушения, че 5,6 депутати от "Величие" са пробити, купени".

Тя добави, че е "ужасно под достойнството ѝ е да отговаря на болните фантазии на един член на една партия". Каза, че ще отговаря на подобни обвинения само и единствено в съдебна зала.

"Там е една цяла кохортичка от хора, при които хроничната лъжа явно е естественото състояние. Ще преценя кои са били най-тежките клевети, обвинения и ще се съсредоточа върху тях".

Отказа да отговаря на твърдения от Ивелин Михайлов, защото "някакъв човек отдавна живее в паралелна реалност". По думите ѝ той явно е целял да придобие някаква популярност. Каза, че тя борави с факти, които скоро ще станат достояние на всички за това какво стои зад всички действия на Михайлов.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад