Владислав Панев,  ДБ: Трябва да  освободим държавата от Борисов и ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Плановете ни за това Народно събрание са да освободим държавата от Бойко Борисов и ГЕРБ. Повече не трябва да бъдат допускани от властта заради манталитета им на управление - 12 години кражби от еврофондовете, узурпиране на властови позиции, регулатори, които са тотално зависими от властта и мачкат и рекетират бизнеса и хората. Това каза в студиото на “Денят започва” Владислав Панев от “Демократична България”.

“Това трябва да бъде прекъснато и то ще е факт до няколко седмици. Мога да кажа отсега, че бизнесът ще бъде освободен от натиск, от регулаторен рекет, за да може да инвестира спокойно и да допринася за просперитета на България. Това е най-важното, което се случи на тези седмици и ще се случи през следващите седмици”, обобщи той.

Според него ГЕРБ няма събере мнозинство за съставяне на правителство, но има индикации, че "Има такъв народ"  ще търси подкрепа за кабинет. Възможно е президентът да връчи мандата и на “Демократична България”.

“Ние сме готови да реализираме мандата”, заяви Панев и допусна, че е възможно "Демократична България" да подкрепи и правителство с мандата на "Има такъв народ". 

Какво още коментира Владислав Панев вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад