Всички знаят

Как в една голяма фамилия, докато търсят друг, ще разкрият себе си...

Държава: Испания, Франция, Италия, Арженитна, Германия
Година: 2018
Времетраене: 130 минути
Всички знаят
За продукцията

Драма

Сценарист и режисьор: Асгар Фархади
В ролите: Пенелопе Крус, Хавиер Бардем, Рикардо Дарин, Едуард Фернандес и др.

ФИЛМЪТ

След "Раздяла" и "Търговският пътник" популярният ирански режисьор Асгар Фархади, "игнориран" в родината си, продължава да снима филми за раздялата с някого и с миналото или просто снима един и същи филм на разни места - в Мадрид или в Париж, на френски или на испански език, все така театрално за кино...


Освен във "Вики Кристина Барселона" семейната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Круз пак са заедно на екрана, с роли в традицонно преситени емоционални отношения.

Драмата "Всички знаят" започва с кратко прибиране у дома за голям празничен повод и продължава с мистеризно отвличане. Заподозрени са всички - приятели, познати, роднини. Съмненията водят дотам, че похитителят не е непознат...

СЮЖЕТ

Лаура е омъжена и живее в Буенос Айрес. Оставя съпруга си Алехандро да се грижи за бизнеса и заминава с двете си дeца за родния си дом в Испания, някъде в околностите на Мадрид, където ще има сватба.

Когато пристига, както обикновено след раздяла, близките се радват да се видят отново, особено старият семеен приятел Пако. Сега той е винопроизводител, с когото Лаура има незабравена романтична история.

По време на сватбеното тържество гостите се забавляват. Дъщерята на Лаура, Ирене, също не скучае, но някъде другаде. Тя е на среща с младеж и не се връща...

Ирене изчезва и единствената следа е изрезка от вестник, в която пише за друго отвличане.
Търсенето запова с разни версии и продължава с множество подозрения между всички - роднини, приятели, познати, бивши и настоящи..

Обиколката из околността и спомените минава с особеностите и забележителностите на испанския живот - градини, вили, площади, лозя.

Колкото по-дълго време Ирене липсва, толкова по-големи са разкритията за тези, които я търсят....

Златна Романова

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад