Всичко е в твоите ръце

Музикална спирка за непознати с общ билет ...

Държава: Франция, Белгия
Година: 2018
Времетраене: 101 минути
Всичко е в твоите ръце
За продукцията

Музикална драма

Режисьор: Людовик Бернар
В ролите: Ламбер Уилсън, Кристин Скот Томас, Жул Беншетри, Кариджа Туре и др.

СЮЖЕТ

Матийо Малински е младеж от предградията. Никой в лошата му компания не знае за неговия музикален талант. Матийо свири на пиано. Научил се е като малък от стар съсед, преподавател, който му е оставил своя инструмент. Сега младежът свири в метрото, където често се случват неприятни инциденти, за които се намесва полицията.

В една такава ситуация Матийо е забелязан от преподавателя в Парижката консерватория – Пиер Гернер. Гернер също има проблеми. В Консерваторията има отлив на студенти и директорът го притиска да модернизира възгледите си или да напусне.

Пиер има друг план – да представи Матийо в престижен Международен конкурс за пианисти...Може би така и двамата ще си помогнат, а дори и на някои други в криза.

ФИЛМЪТ

Режисьорът Людовик Бернар споделя, че е почитател на класическата музика - Пучини, Моцарт, Шопен. Идеята му за филма "Всичко е в твоите ръце" се е появила така, както е разказана на екрана - срещнал пианист на една спирка. Посланието на историята му трябва да изглежда като в "Добрият Уил Хънтинг", когато хора с различни грижи, могат да си помогнат, ако направят нещо заедно.

Филми с пиано:

Сърцето ми спря да бие

Пианистката

Легенда за пианиста

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад