Японски учени създават известния стек “Вагу” с 3D принтер

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Японски учени от университета в Осака използват 3D принтери, за да създадат алтернатива на прочутото говеждо месо "Вагу". Говеждият стек е от селектирани японски породи и се смята за най-крехкото, най-сочното и вкусното месо в света.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад