Захлаждането продължава

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 4° и 11°, в София - около 5°, а максималните - от 13° в североизточните до 20° в крайните югозападни райони, в София - около 16°.

Ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има над Североизточна, а към обяд - и над Централна България, която към края на деня ще намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север.

По Черноморието преди обяд значителна облачност ще има над северното крайбрежие, а след обяд над южното. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините ще има променлива облачност. Ще духа умерен, а по най-високите върхове на Рила и Пирин - временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 10°-11°, на 2000 метра - около 4°.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над крайните източни райони, а в събота и неделя там на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб, от североизток. Температурите ще се понижат още и през повечето дни минималните ще са между 0° и 5°, по-високи по Черноморието, а максималните - между 11° и 16°. В местата защитени от вятъра ще се образува слана.

В понеделник вятърът ще стихне и сутрин на места в низините ще бъде мъгливо. Дневните температури слабо ще се повишат.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад