Разговор с Бриго Аспарухов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ген. Бриго Аспарухов определи 48-ия конгрес на БСП, на който Михаил Миков бе избран за лидер на левицата, като впечатляващ и най-добрия за последните години. Имаше много съдържателни изказвания, много критика, много анализи. Имаше и откровено съревнование.

Една смяна винаги поражда надежда и си мисля, че тази надежда ще се превърне в сила, каза той в студиото на „Още от деня“. Той е доволен от избора на Михаил Миков за председател на БСП. Сигурен съм, че новият лидер ще се справи добре със ситуацията, заяви ген. Аспарухов. Той е убеден, че на предстоящите избори резултатът ще е добър за БСП.

БСП е партия, която се свързва с висок морал, висока отговорност, солидарност и обществото очаква от нея защита на слабите слоеве, каза Аспарухов. Той разкритикува гражданската квота в партията. По думите му тя не се вписа в очакванията на хората и те са били разочаровани.

Според него “БСП изгуби не защото политическият опонент беше силен, а защото загубихме доверието на собствените си симпатизанти и членска маса”.

Ген. Аспарухов прогнозира, че след изборите предстои много тежка ситуация и бъдещето на България е свързано с коалиционно управление.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад