Десислава Атанасова: Нямаме проблем със свободата на словото

В предаването вижте:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тя посочи, че случилото се задава стандарт за бъдещето - всеки, който си позволи да реагира по този начин, следва да подава оставка. С уточнението, че е неприемливо за казаното да се подава оставка, а за купуване на гласове - не.

Много често и политици, и журналисти и хора, нарекли себе си журналисти, казват какво ли не. На тази тема трябва да сложим точка в контекста на единственото число Антон Тодоров и съответния журналист срещу него, обобщи Атанасова. Тя на свой ред защити Тодоров и каза, че той говорел и за много неудобни истини, за което бил призван като народен представител.

Антон Тодоров според някои се държа грубо, провокиращо, други го отчетоха като заплаха. Но в крайна сметка през последните седмици, а и не само Антон Тодоров говори и за много истини. Той като народен представител е призван да брани интересите на народа. Казвал е истините и за прехода, и за скандалната приватизация, заяви Атанасова.

Трябва да говорим за глобалните проблеми и тук нямаме проблем със свободата на словото, посочи депутатът, но самата тя даде примери от близкото минало, които опровергават това.

По повод проваленото заседание на Консултативния съвет по национална сигурност при президента в понеделник Атанасова посочи, че има 100% манипулация какво се е случило там. Там са присъствали 20 човека, които може да кажат как е минал, дали някой е бойкотирол или това е поредната причина г-жа Нинова да си спечели онзи прякор, допълни Атанасова.

Тя подчерта и че въпреки "всички компромати" ГЕРБ печели безапелационно.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад