Концерти с дрескод в зала България

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Валентин Геров представи идеята за концерта с дрескод в петък вечерта като един празник на пролетта, с много настроение. Публиката ще участва в събитието освен с празничното си облекло и празнично настроение, и с по чаша вино "за допълнителен кураж и омекотяване на действителността". Що се отнася до участието на София квартет, то ще бъде с валсове от Йохан Щраус - "Пролетни гласове", "На хубавия син Дунав", полки.


Геров изтъкна, че организаторите представляват "един мисионерски подход към изкуството", защото на 13 април в зала България ще дойдат децата от Студентска община и те ще присъстват на същия музикален празник. Идеята тази концепция да се развива, за да се получи възпитателно, образователно отношение към подрастващите, да се гради у тях вкус и обич към музиката и живота.


Олга Михайлова-Динова обясни, че двамата с Васил Петров ще изпълнят "един от най-популярните дуети, който е изпълняван от Сара Брайтън и Андреа Бочели, "Con te partiro" или "Time to say goodbuy", както и една от най-популярните пиеси - "Summer Time" на Гершуин. Отделно тя ще пее "Хабанера" от операта "Кармен" на Бизе, песен от Фуре, и пиеса от Андрю Лойд Уебър.

Васил Петров допълни, че звездите в концерта са всъщност Квартет "София", а той и Олга Михайлова-Динова са гости в програмата.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад