АБВ с равносметка за президентските избори

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ивайло Калфин, издигнат за кандидат-президент от лявоцентристка коалиция "Калфин - президент", се класира седми сред кандидатите на президентските избори с 3.28%.

С президентските избори в САЩ се занимаваме година и половина, за съжаление на нашите президентски избори отделихме много по-малко време и за това отговорността е в основните политически играчи, които практически избягаха от дебатите и от темата за президентските институции, каза Румен Петков, заместник-председател на АБВ в студиото на "Денят започва". Смятам, че за българските граждани е първостепенен въпросът кой е държавният ни глава, подчерта Румен Петков.

Социолозите даваха повече проценти на кандидата на АБВ Калфин, заместник-председателят на партията коментира, че една от причините е липсата на истински дебат между основните кандидати, основните претенденти от ГЕРБ и БСП избягаха от дебати и така гражданите не можаха да направят информиран избор. Само АБВ беше политическата сила, която заяви подкрепа за референдума, т.е. за пряката демокрация. Ние твърде семпло участвахме в тази кампания, трябва да кажа, че се гордеем с кандидатурата на Ивайло Калфин.

След допитване до структурите си и гражданите утре решават за позицията си на ввтория тур.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад