Пламен Манушев: Трябва да върнем достойнството, паметта и гордостта на българина

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На първия тур не ни достигна подкрепата на българските граждани, за да бъдем първи в тази надпревара, но пък ГЕРБ като партия остана първа. Това обаче е само първата битка, решаваща е втората. Убеден съм, че хората ще направят правилния избор и ще победим на втория тур, каза в "Денят започва" вицеадмирал Пламен Манушев - кандидат за вицепрезидент на ГЕРБ.

Той сподели, че за него "патриотизмът е кауза и смисъл на живота". "Хората имат нужда да се върне достойнството, да се върне паметта, да се върне гордостта на българина, че е наследник на една славна държава, на едни славни традиции, когато е имало единение на народа, когато са имали национални идеали", коментира кандидатът за вицепрезидент.

В отговор на въпрос за коментарите в руската преса на изборните резултати от първия тур вицеадмирал Манушев отговори, че това е "нездрав интерес" и "искат да влияят на това какъв ще е изборният процес в България и кой ще стане начело на България". "Изявленията на кандидата на БСП или на инициативния комитет, че е за отмяна на санкциите, харесват на Русия. Опитите да се разедини единното мнение на Европа са сериозни и те го правят успешно", обясни той.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад