Антон Тодоров: Скандалът "НДК" с буря в чаша вода

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Антон Тодоров: Аз смятам, че така наречения "Скандал НДК" е буря в чаша с вода. Не, че подценявам размера на загубите, които е натрупал НДК, но да свеждаме качеството и равнището на Европредседателството бъдещото до НДК и до смяната на плочки, мисля, че е в накаква степен търсене под вола теле.

Депутатът е забелязал неприятно затишие в ремонта по време на Панаира на книгата, но е на мнение, че това може да бъде преодоляно. Той обясни, че Лиляна Павлова е друг характирологичен тип в управлението за разлика от Томислав Дончев, който вероятно е забелязал проблемите, но е възможно в този момент през 2015 - 2016 г. да е било преценено, че може да бъде наваксано.

Антон Тодоров: БСП, моята оценка е, че се занимава в този парламент и в предишните с политическо отровителство. Политическото отровителство на БСП представлява следното: прикриване на техните гигантски престъпления и на партията, която те наследяват, прикриване на гигантските престъпления по време на мандатите, в които те управляват. Само преди 20 години 17 банки бяха източени. Те в момента "врещят" за КТБ, че едва ли не ГЕРБ е виновен, а дори техния коалиционен партньор ДПС каза, че БСП е виновна за фалита на КТБ. А по времето на Виденов и на Румен Гечев, който и сега е депутат 17 банки фалираха, българите обедняха, стигнаха до 2-3 долара.

Според Тодоров Корнелия Нинова е политическа отровителка, всяко или почти всяко нещо, което тя каже е неистина.

Антон Тодоров: ГЕРБ, Обединените патриоти, партиите, които са в тази коялиция, сме пилигрими на свободата и законови фундаменталисти. За нас законът е над всичко.