Къде и как могат да спортуват хората с увреждания в община Благоевград?

Къде и как могат да спортуват хората с увреждания в община Благоевград?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

Има ли къде и как могат да спортуват хората с увреждания в община Благоевград? Как работят, подготвят ли се за състезания клубовете в града? Има ли изградени достатъчно уреди в градските паркове, които да могат да се ползват от хора в неравностойно положение?

Какви възможности предлага единственият спортен клуб за хора в неравностойно положение в Благоевград? Какво е състоянието на материалната база на спортните клубове за хора в неравностойно положение? Кой помага на спортистите със зрителни увреждания по пътя към големите състезания?

Какви средства отпуска община Благоевград за финансиране на спортни съоражения за хора с двигателни проблеми и ще бъде ли изградена спортна зала за хора в неравностойно положение в областния град?

Разговор в студиото по темата с Борислав Лазаров, председател на Регионалния съюз на хората със зрителни увреждания, Благоевград, Йордан Цветанов, учител по физическо възпитание и спорт в ПМГ „Акад. Сергей Корольов”, Благоевград. По време на предването ще представим и позицията на Община Благоевград.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад